Thema-avond: De ervaringen van Kees van Holland

Datum: vrijdag 7 november 2014 (20:00 tot 23:00)
Plaats:Wijkcentrum De Huesmolen
De Huesmolen 60, 1625 HZ
Hoorn

Hierbij uitnodiging voor de jaarlijkse groepsavond voor imkers en bijenhouders in de regio, deze keer in WIjkcentrum De Huesmolen 60 te Hoorn. Het bestuur van NBV groep Noord-Holland kan met genoegen het volgende programma aankondigen: 

Kees van Holland vertelt over een leven in de bijen

Gaat een imker ooit met pensioen? Als het aan Kees van Holland ligt niet! Hij kan niet leven zonder de bijen en zal ons meenemen door het bijenseizoen vanuit het perspectief van een beroepsimker. 
Het bestuur van Groep Noord-Holland heeft voor alle NBV-leden in de regio deze interessante lezing georganiseerd. Diverse ondernemers ontwikkelen anno 2014 initiatieven in, met en rond bijen, maar hoe ging dat vroeger? Wordt de honingbij een economische melkkoe of leidt natuurlijk imkeren tot een meerwaarde die niet in geld is uit te drukken? Met welke visie kun je een succesvol imkerbedrijf voeren? En wat kunnen hobby-imkers leren van beroepsimkers? Kees zal antwoorden geven op deze en andere vragen en hij zal ons vertellen hoe we goed met de bijen om moeten gaan.

BIJ-praten

Natuurlijk is er op de avond volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten en om andere bijenhouders en imkers in de regio te ontmoeten. In de pauze is er op uw nadrukkelijk verzoek weer een verloting onder leiding van voorzitter Gerrit Prins met dit jaar ook weer een aantal zeer verrassende prijzen.

 Als u uw hobby serieus neemt dan mag u deze leerzame avond zeker niet missen!

Tot vrijdag 7 november 2014 in HOORN

DAAR  MOET  JE  GEWOON  BIJ  ZIJN !!!


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

informatie over Groep Noord-Holland
Annemieke Timmerman
telefoon 06 1098 1271
imkermiek@gmail.com