Na de basiscursus - mini opfris cursus Basis+Plus

Datum: woensdag 15 februari 2023 (19:30) tot
woensdag 8 maart 2023 (19:30)
Afdeling:Haarlemmermeer
Plaats:Bijenpark Haarlemmermeer
Spieringweg 710
Cruquius

Heb je (recent) de basiscursus afgerond en wil je voorafgaand aan het nieuwe bijenjaar nog even je kennis opfrissen en wat nieuwe inzichten opdoen? Ben je nog niet toe aan de gevorderden-cursus of heb je dara nu de tijd niet voor? Dan is de mini-cursus Basis+Plus misschien iets voor jou!

imkercursus na de basiscursus

Kennis activeren
De basiscursus imkeren combineert een stevige dosis theorie met de praktijk. In korte tijd komt er best veel informatie en nieuwe imkertaal op je af. Na de basiscursus vinden veel imkers het nog knap lastig om die kennis op het juiste moment naar boven te halen en toe te passen.

Twee cursusavonden: 15 feb & 8 maart
In twee bijeenkomsten ga je voorafgaand aan het nieuwe seizoen de kennis die je hebt opgedaan wakker schudden en van je korte termijn geheugen naar je langetermijn geheugen verplaatsen. Veel meer dan in de basiscursus wordt er nu input van jou verwacht en bepaal je zelf grotendeels de output, dat wat je mee naar huis neemt. Doel is jezelf in de wintermaanden voor te bereiden op de imkertaken die in de komende maanden op je af komen.

Uitgebreide info en aanmelden op: Basis⁺PLUS imkercursus


« terug naar het overzicht