Bijen en Natuurmarkt 2019

Datum: zaterdag 21 september 2019 (10:00 tot 16:00)
Afdeling:Bussum e.o.
Plaats:De Bijentuin
Huizerweg 49H
Bussum

Op zaterdag 21 september 2019 is al weer de 42e Bijen en Natuurmarkt. Van 10:00 tot 16:00 wordt de Bijentuin in Bussum omgetoverd tot een gezellige openlucht markt. Locatie: Huizerweg 49H, Bussum (gebruik Huizerweg 51 in Bussum als je het adres invoert op je tomtom / google maps).

Dit jaar hebben we speciaal een aantal kramen voor de imkers; er worden bijenvolken verkocht en het Honingmagazijn is aanwezig met een uitgebreide stand. Je kunt ter plekke iets kopen, maar je kunt ook via de webshop van het honingmagazijn (https://honingmagazijn.nl/shop/) iets bestellen wat dan meegenomen wordt naar de markt.

Naast de verkoop van honing en natuurproducten in tientallen kramen is er voor belangstellenden ook voorlichting over de bijen. We slingeren honing, je kunt je eigen potje tappen (en een mooi etiket erbij maken), en je eigen waskaars rollen. Er zijn diverse demonstratiekasten te bezichtigen en als het weer het toelaat kunnen kleine groepjes bezoekers onder leiding van een ervaren imker veilig in imkerpak ook echt een kast openen.

Zoals altijd is de toegang gratis. Tot zaterdag 21 september!


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

informatie over Groep Noord-Holland
Annemieke Timmerman
telefoon 06 1098 1271
imkermiek@gmail.com