Groepsavond voortgang Ledenraad en lezing Honing&Vervalsingen

Datum: vrijdag 3 november 2017 (19:30 tot 23:00)
Plaats:De Kerckhaen
Jisperweg 57
1464 NG Westbeemster

De thema-avond staat in het teken van de komst van de Ledenraad bij de NBV en ter lering en de vermaeck gaat het over honing, honingvervalsingen en de wetgeving daarover. De interessante lezingen zijn toegankelijk voor alle NBV-leden en hun gasten. Ben je geen lid en wil je toch komen: dat kan! Meld je dan per mail aan bij de secretaris (kolom rechtsboven), onder vermelding van je telefoonnummer. Zorg dat je op tijd bent, zaal open vanaf 19:30 uur.

± 20:00 uur - NBV-leden - Ledenraad, panel en kandidaten  
Wat gaat er veranderen, wie gaan ons vertegenwoordigen bij de NBV? Nut en noodzaak van een landelijke vereniging, welke doelen willen we bereiken als imkers. Gelegenheid om de kandidaten voor de ledenraad te ontmoeten en voor gesprek tussen de kandidaten en de leden die zij gaan vertegenwoordigen (u dus!).

PAUZE

± 21:00 uur - Bart Keijser - Honing, honingvervalsing en wetgeving 
Er zijn uitkomsten bekend van diverse onderzoeken naar honing: vergelijking imkershoning en supermarkthoning, wat kun je allemaal tegenkomen in een gemiddeld potje honing, wat hoort er wel in thuis en wat niet. Imkers kunnen zelf hun honing testen, hoe gaat dat in zijn werk? Heb je de lezing van Bart meegemaakt, dan staat er niets meer in de weg om volgend jaar je potje honing te laten keuren op de Beemster Bijenmarkt! 

BIJPRATEN 

Natuurlijk is er voor en na de lezingen en in de pauze volop gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje bij te praten en om andere bijenhouders en imkers in de regio te ontmoeten.

Tot vrijdag 3 november 2017!
DAAR MOET JE GEWOON BIJ ZIJN !!!


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

informatie over Groep Noord-Holland
Annemieke Timmerman
telefoon 06 1098 1271
imkermiek@gmail.com