Lezing: Imkeren met carnica's

Datum: zaterdag 25 oktober 2014 (10:00 tot 12:00)
Afdeling:Duin en Kogge
Plaats:De Helderse Vallei
Jan Verfailleweg 620
Den Helder

Leden van de afdelingen Texel, West Friesland, Duin en Kogge en Noord Holland Midden of andere belangstellenden zijn uitgenodigd.
Het belooft een aardige lezing te worden met ruimte voor interactie met de spreker. Daarnaast is het een goede gelegenheid om met collega imkers te praten over het afgelopen bijenjaar.

Kosten € 2,00 voor niet-leden van de Bijenhoudersvereniging Noord Holland Noord, maar daarvoor krijgt u wel gratis koffie.
 

Het adres van het bezoekerscentrum De Helderse Vallei is Jan Verfailleweg 620 in Den Helder

 

Routebeschrijving
Navigatiesysteem: gebruik bezoekadres Den Helder, Jan Verfailleweg 620. Vanuit de richting Alkmaar/Den Oever neemt u op de rijksweg (N250/N9) de afslag 'Julianadorp Zuid / (Strand)'. U blijft de weg naar rechts volgen en slaat linksaf op de Callantsogervaart (borden Strand volgen). U slaat aan het einde, bij de duinen rechtsaf op de Zanddijk. U volgt de weg langs de duinen en het natuurgebied Mariendal aan uw rechterhand en rijdt het bosgebied Donkere Duinen in tot net voor de stoplichten. De Helderse Vallei vindt u aan uw rechterhand bij de grote parkeerplaats


« terug naar het overzicht

Contactgegevens

informatie over Groep Noord-Holland
Annemieke Timmerman
telefoon 06 1098 1271
imkermiek@gmail.com